Stimulastik – gymnastik og stimulation til spædbørn

Stimulastik kommer af ordene stimulation og gymnastik og er en ny træningsform for babyer udviklet af ergoterapeuter. Stimulastik er varemærkeregistreret og det betyder at det kun er ergoterapeuter, der har været på stimulastik instruktør kursus, der må undervise i stimulastik i Danmark. Stimulastikkonceptet bygger på mange års erfaring med børn og bevægelse. Stimulastik er tilpasset danske forhold og danske forældres forventninger til deres børn

Stimulastik er velegnet til børn der kan lide at bruge deres krop og blive stimuleret, og til forældre der vil have ideer til aktiviteter der styrkers barnets udvikling.
DVD’en er revideret og med flere aktiviteter i forhold til den første udgave fra 2008
DVD’en er støttet af Ergoterapeutforeningen og ergoterapeut Gudrun Gjesing har været konsulent på indhold.
Idé og instruktion ergoterapeut Solvej Darré

Den bedste alder at starte stimulastik er 1 – 3 mdr., men man kan også starte senere og få en masse ud af det. Jo før man kommer i gang jo nemmere er det at få gode motoriske vaner både for forældrene og for barnet.

Pris kr. 199 + kr. 25 i levering.

stimulastik-dvd

Sådan køber du:
Jeg sender DVD så snart jeg har registreret din betaling. Husk at skrive titlen på den DVD du ønsker og dit navn og adresse.

Konto overførsel:
Lollands Bank konto nr. 000 26 51 679 reg. Nr. 6520

Husk tydeligt navn og adresse på indbetalingskortet eller send mig en mail med oplysningerne

Dankort:
Hvis du vil betale med dankort så bestil dvd’en i en af netbutikkerne

En lille smagsprøve:

Stimulastik DVD kan også købes:

Babymotorik, babysvømning, babysamlesang, ritmik, musik og sang for baby, tumlastik, motorik, kolik, kolikbarn, kolikbørn, mototrisk urolig,